C HOUSE

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Gris Icono Pinterest

The main purpose of the design concept is to achieve a home open to the landscape, without compromising the safety and privacy of such. The loose gabion walls and slab walls decompose the space forming axes that connect the social areas of the exterior.

Grids and sliding doors manage to privatize the areas and steel shutters in the perimeter, they allow to give security to the house. Axes and green points enter and leave the house.

The façade decomposes to achieve a permeable and free composition. The frame virtually unites the areas, distributed on inclined roofs and flanked by stone axes. The sloped roofs favor natural ventilation into the interior, and also emphasize the concept of decomposition / decompression. In the cuts we can see the integration of the interior and exterior and the quality of the space in relation to the landscape.

WHAT

WHERE

WHEN

Copyright © 2017 | Dual Arquitectura | Diseño Verónica Jezzi