1/12

I INSTITUTE

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Gris Icono Pinterest

Interior Architecture proposal for a management institute, which had a large area waiting to be transformed into classrooms and flexible educative spaces.

The generous height of the space was used to design the surroundings that favored the acoustics, lighting and ambience of the place. Three classrooms were designed with different features and spatial qualities, which allow different types of schemes for exchange of information.

 

The area between the classrooms is a large multi-tasking space: reception hall, social space, study area, cafeteria and stands with wide planes that limit and serve as a blackboard or surface to project images.
The design plays with the sensations of lightness, connection and virtue.

WHAT

Education Centre

WHERE

Maracaibo, Venezuela

WHEN

2016

Copyright © 2020 | Dual Arquitectura | Diseño Verónica Jezzi